top of page
IMG_20200505_225847_365.jpg

Leer mij kennen!

@aimfordesign_

Hi! Welkom op mijn website. Ik ben Amy: grafisch vormgever, illustrator, fotografe én open om altijd nieuwe dingen te leren kennen.

Ik ben afgestudeerd als mediavormgever en allround opgeleid tot het werken met allerlei verschillende media-uitingen. Daarnaast heb ik een halfjaar mijzelf gespecialiseerd op het ArtEZ college: art & design in Arnhem. 

Mijn eigenschappen: spontaan, creatief, avontuurlijk, gevoelig, iets wat klungelig én het hart op de tong.

Mijn grootste doel binnen mijn werk is het gelukkig maken van mijn klanten, hier haal ik namelijk zelf ontzettend veel energie uit! 

Als fotografe vind ik het prachtig om mensen vast te leggen hoe ze écht zijn: gelukkig, in hun eigen wereld, vrij en ontspannen.. maar ook kwetsbaar, verdrietig, boos en ongemakkelijk. 

Als grafisch vormgever hou ik ervan om mij bezig te houden met de wens van de klant.

Heeft u iets specifieks voor ogen? Dan zie ik het als een uitdaging om dit beeld te verwezenlijken. Wilt u mij helemaal vrijlaten? Dan zal ik mijn creativiteit en originaliteit zijn gang laten gaan.

Als Illustrator voel ik mij weer even kind en ervaar ik échte ontspanning. Tekenen en schilderen is iets wat ik als kind al veel deed. Online illustreren ligt daarom dicht bij mijn hart.

Mijn werk is een weerspiegeling van wie ik ben en van wat ik gaande weg al heb mogen leren. Ik kijk uit naar wat de toekomst mij brengt. Wie weet ontmoet ik jou misschien wel?

Groetjes thuis!

Amy

bottom of page