top of page

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Ik kan jou, als mediavormgever, hulp bieden bij het ondersteunen van jouw merk/bedrijfsidentiteit door middel van het ontwikkelen van logo's, huisstijlen, fotografie, social media onderhoud, web-design, verpakkingen en drukwerk.

 

 Ben je een particuliere klant en zoek je een fotograaf of iemand die een originele uitnodiging voor je wilt ontwikkelen? Ook daarvoor kun je bij mij terecht!

Bekijk mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn werk!

Prijzen

Eén ding vind ik erg belangrijk bij het runnen van mijn eigen bedrijf én dat is.. dat het voor iedere ondernemer of particuliere klant toegankelijk blijft!

Daarom werk ik met een uurtarief. Zo ben je niet onnodig meer geld kwijt, dan er werkelijk aan tijd in jouw dienst is gestopt. Dit is altijd verschillend, omdat dit afhankelijk is van jouw wensen (een flyer kost minder tijd dan een complete website). Uiteraard kan ik inmiddels wel een goede schatting maken van de kosten die je kwijt zult zijn.

Heb je mijn diensten nodig en ben je benieuwd naar de kosten? Stuur mij dan een e-mailtje met jouw wensen.

Ik zal je een passende en vrijblijvende offerte toesturen, zodat je zelf kunt ontdekken wat jij wilt!

Graphic designs

Ik tover iedere foto om tot een mooie, persoonlijke en professionele graphic design voor een bedrag van 25 euro. Op deze foto mogen gebouwen, objecten, mensen, huisdieren, planten etc. staan. Je kunt het zo gek niet bedenken!


Deze graphic design krijg je digitaal toegestuurd als .jpeg, PNG en drukklaar bestand (mocht je hem willen printen). 

Heb je bepaalde wensen? Twijfel dan niet om dit aan te geven.

Sisters
Brothers
bottom of page